Kundrespons: Mark Sauer

Kundenfeedback: Mark Sauer

För en tid sedan fick vi återigen ett e-postmeddelande med kundfeedback. Dessa meddelanden gläder oss alltid och tas på största allvar.

Vi kommer därför att dela med oss av särskilt inspirerande, berikande och informativa brev till dig då och då. Kanske hittar du din egen användarupplevelse i en eller två av raderna...

Brev från Mark Sauer Photography:

O B J E K T L I E V E

Jag är lynnig, kräsen och sällan nöjd. Under årens lopp har jag provat allt som går att prova när det gäller kameraväskor: Ryggsäck, midjebältessystem, axelväska. Den senare är särskilt praktisk på bröllop. Men jag var inte nöjd med utseendet på min svarta "tygväska" på lång sikt heller. Då upptäckte jag tillverkaren "compagnon"; väskor tillverkade av äkta buffelläder. En äkta tysk produkt (och tillverkad i EU), vars geniala uppfinnare har skapat något speciellt inte långt härifrån. En perfekt väska. Lite extravagant, jag erkänner det. Jag bar den till slut på säsongens sista bröllop. Jag ångrar inte en enda dag med den. Ju längre jag har den med mig, använder den, lägger ifrån mig den, öppnar den, stänger den, fyller den, tömmer den, desto mer börjar den leva. Messenger (modellens namn) börjar få karaktär. Repor. Hugg. Fläckar från surt regn. Lädret blir mjukare och mjukare. Locket, det faller som en balklänning när du stänger det. Tungt och ändå så mjukt. Den där lukten. Varje gång jag öppnar skåpet där den förvaras slår den mig på nytt. Så intensiv. Den får mig inte att se ut som en fotogris, den är diskret på utsidan och praktisk på insidan, och jag hade den nyligen med mig i Berlin. Jag satt i tunnelbanan på kvällen och kom på mig själv med att röra vid den i flera minuter i sträck; känslan av äkta material. Så mjuk, så skör.

Mina följeslagare tittade frågande på mig. Jag log lugnt. "Du förstår inte."

Ja, jag står fast vid det. Jag älskar henne! Hon är perfekt. Ingen ironi. Hängivenhet. Passion.

compagnon vill tacka Mark Sauer Fotografie för detta brev och önskar dig fortsatt nöje med budbäraren.
Mer från Mark Sauer på marksauer.de

marc_sauer_compagnon_review_camerabag_resize

Läs nästa

compagnon der Inspiration - Teil 9:  Ben Hammer
compagnon der Inspiration – Teil 10: Ethan Lee

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.